Gepubliceerd op 07 Oktober 2018 om 9.10 uur

Ook Van Nispen trakteert BSC ‘68 op nederlaag

BENTHUIZEN - Na drie competitiewedstrijden in de 3e Klasse A blijft BSC ‘68 op nul punten staan. Na nederlagen tegen Lugdunum en Sporting Leiden werd zaterdag verloren van Van Nispen.

BSC ‘68 werd in het eerste deel van de eerste helft overlopen. Dat resulteerde overigens in slechts één De Zilks doelpunt. Daarna kwam BSC in zijn spel. Lody Dijkhuizen was het dichtst bij een treffer. Hij zag de keeper van Van Nispen te ver voor zijn doel staan en poeierde de bal van dertig meter afstand tegen de lat aan.

Na rust maakte Van Nispen al vroeg de 2-0. Dijkhuizen tekende voor de 2-1 en BSC kon weer gaan jagen op de gelijkmaker. Maar een benutte strafschop van Van Nispen maakte aan alle aspiraties een einde. Michael Verhoef pakte de penalty in eerste instantie nog wel, maar de scheidsrechter liet de trap overnemen omdat drie spelers van BSC te vroeg inliepen.

Scoreverloop Van Nispen - BSC ‘68 3-1 (1-0): 1-0 Jefffrey Koemans, 2-0 Jan Joost Corelissens, 2-1 Lody Dijkhuizen, 3-1 Jan Joost Cornelissens (strafschop).

Hieronder kun je de radio-interviews met Kenneth Soechit en Jop Splithof beluisteren

advertentie
.
advertentie