Ook Zeeman sluit filiaal in winkelcentrum Ridderhof

Zeeman Foto: Geert van Duin

ALPHEN AAN DEN RIJN - Het filiaal van Zeeman Textielsupers in winkelcentrum de Ridderhof verdwijnt later dit jaar. Er wordt inmiddels al gezocht naar een nieuwe huurder voor het pand.

Een woordvoerder van het bedrijf laat aan Studio Alphen weten dat het huurcontract, dat in november afloopt, is opgezegd. Wanneer een geschikte nieuwe huurder zich meldt, verdwijnt het filiaal van Zeeman mogelijk al eerder. 'We hebben in Alphen aan den Rijn meerdere filialen. In plaatsen waar we veel locaties hebben kijken we kritisch naar de verschillende filialen', meldt de woordvoerder.

Zeeman biedt het personeel met een vast contract de mogelijkheid om over te stappen naar een ander filiaal van de textielketen.

Albert Heijn

Ook supermarktketen Albert Heijn sluit haar filiaal in winkelcentrum De Ridderhof. Naar verluidt is de supermarkt tot het einde van dit jaar nog geopend. 

Dierenspeciaalzaak Pets Place maakte in april al bekend het huurcontract niet verlengd te hebben. De winkel is aanstaande zaterdag voor het laatst geopend.

Lees ook: Albert Heijn verdwijnt uit winkelcentrum Ridderhof in Alphen aan den Rijn