Opnieuw extra sportuitzending Studio Alphen zaterdagavond

Gepubliceerd op 11 oktober 2019 om 19.12 uur

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen doet dit weekend weer uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet.

Zaterdagmiddag zijn Zwaluwen - ARC, Aarlanderveen - Nieuwkoop en Koudekerk - Football Factory live te beluisteren. De radio-uitzending gaat na 18.00 uur door, want ook Quick - Alphense Boys in de zondag-Hoofdklasse A wordt rechtstreeks uitgezonden. Zondag is er verslag van ROAC - Oranje-Rood en DOSR - Foreholte te horen.

Vanaf maandag zijn op televisie samenvattingen te zien van de voetbalwedstrijd Aarlanderveen - Nieuwkoop en de hockeyduels Alphen - Etten Leur (vrouwen) en Rood-Wit - Alphen (mannen).

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.10 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

advertentie advertentie