Oud-AZC’ers verslaan AZC Alphen met nieuwe werkgever De Zaan

Gepubliceerd op 09 februari 2020 om 16.29 uur

ALPHEN AAN DEN RIJN - Een door blessures geteisterd AZC Alphen heeft zaterdagavond uiteindelijk kansloos verloren van De Zaan. In de derde periode was de koek op bij de Alphense waterpoloploeg. Dat had te maken met de afwezigheid van de geblesseerden Marko Slade, Claudio Brancatello, Jacopo Mandolini en Adam Maklari. De invallers uit het tweede team hadden kort daarvoor hun eigen wedstrijd gespeeld.

Het begin was echter zeer veelbelovend voor AZC, met zeer goed keeperswerk van de talentvolle invaldoelman Mark van der Heijden. Ook de tweede periode ging gelijk opgaand, maar in het derde kwart liep De Zaan uit van 5-6 naar 6-12. In de vierde periode hield AZC de schade beperkt. De eindstand werd 7-14. Oud-AZC'ers Mick van den Bree (drie doelpunten) en Andreas Miralis (één doelpunt) en Ted Huijsmans keerden terug in Alphen.

Periodestanden AZC Alphen - De Zaan 7-14 (3-3, 2-3, 1-6, 1-2). Doelpuntenmakers AZC: Stan de Mey (3x), Nicola Pavlicivic (3x), Goran Blazevic.

Hieronder is de samenvatting van AZC Alphen - De Zaan te bekijken, die vanaf maandagavond drie dagen lang op televisie wordt uitgezonden door Studio Alphen, evenals de interviews met Hans van Zeeland, Sven Schoonderwoerd, Mark van der Heijden, Andreas Miralis en Ted Huijsmans.

advertentie advertentie