Rob de Lange tekent bij als hoofdtrainer AVV Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN - Rob de Lange wordt voor het vierde achtereenvolgende seizoen hoofdtrainer van AVV Alphen. Na één volledig afgewerkt seizoen en twee door corona onderbroken seizoenen, willen beide partijen nog minimaal één volwaardig jaar met elkaar beleven.

In De Lange's eerste seizoen werd het elftal doorgeselecteerd en moest een nieuwe structuur aangebracht worden. Vorig seizoen stond Alphen op het punt om periodekampioen te worden en zich daarmee te verzekeren van promotiewedstrijden naar de tweede klasse, maar die beslissende wedstrijd werd nooit gespeeld.

'Een jaar verlengen is dan ook een logische keuze. Bovendien vinden beiden het, zeker in deze bijzondere en lastige periode, belangrijk om de continuïteit te bewaren om daarmee verder te kunnen bouwen aan het team', schrijft het bestuur van AVV Alphen op de clubwebsite.

Trainerscarrousel

Mark Evers (ARC), Remco Tuinenburg (Alphense Boys), Marco Lange (BSC '68), Wilco Wapenaar (Hazerswoudse Boys), Ron Paling (Bernardus), Jack Harmsen (Zwammerdam) en het trainersduo Jarno Verweij-Gert Labots (Koudekerk) blijven bij hun huidige clubs.

Angelo Leverock en Gerald van der Klok vertrekken na dit seizoen bij respectievelijk Alphia en Aarlanderveen. Marcel Vondeling neemt het stokje over bij Alphia, Sander van Dijk wordt de nieuwe hoofdtrainer van Aarlanderveen.