Gepubliceerd op 19 Oktober 2018 om 16.18 uur

Sanne Wallis de Vries kijkt uit naar tweede seizoen Sanne Wallis de Show

ALPHEN AAN DEN RIJN – Cabaretier, theatermaker en actrice Sanne Wallis de Vries keert vanaf november terug met haar zaterdagavondshow op NPO 1. In mei en juni presenteerde de 47-jarige Alphense al vier afleveringen van haar eigen tv-programma Sanne Wallis de Show, die haar een ervaring rijker hebben gemaakt.

‘Alleen al daarom ben ik ontzettend blij dat we een tweede seizoen mogen maken’, zegt ze in Op de Spreekstoel, het radioprogramma van Studio Alphen dat komende maandag wordt uitgezonden. ‘Er gebeurde zoveel tegelijk in die televisieshow. Het was alleen maar ervaring opdoen, voor mijn gevoel. Terwijl als ik nu een aflevering terugkijk, dan lijkt het meer together dan ik me voelde.’

In de BNNVARA-show neemt Wallis de Vries met collega-cabaretiers op satirische wijze het nieuws van die week door. Tussen 10 november en december staan er vijf nieuwe afleveringen gepland. ‘Ik ben heel blij dat we door mogen. Anders heb ik voor niks die ervaring opgedaan. En ik zou het ook lullig vinden als we niet kunnen laten zien hoe het ook kan, want het was soms wel heel rommelig.’

Radio-uitzending

De radio-uitzending begint maandag om 20.00 uur. Wallis de Vries bespreekt ook haar laatste theatervoorstelling Gut, het winnen van Wie is de Mol? en de binding met haar oude woonplaats. In het praatprogramma ‘Op de Spreekstoel’ portretteert Haniff Harharah bijzondere mensen uit de gemeente Alphen aan den Rijn door ze een uur lang te interviewen op een locatie naar hun keuze.

Eerder waren al zanger Marinus de Goederen, scheidsrechter Kevin Blom, rapper Brainpower, acteur Bas Keijzer, oud-tennisser Tom Okker, Jostiband-orkestleider Lyan Verburg, ex-tafeltennisster Bettine Vriesekoop, RTL Nieuws-presentatrice Daphne Lammers, autocoureur Tim Coronel en politiechef John Nieumeijer te gast.

Alle afleveringen van Op de Spreekstoel zijn hier terug te luisteren.

Lees ook: Marinus de Goederen (a balladeer) koestert Top 2000-song: 'Nu nog een échte hit'

advertentie
 
advertentie