Speciaalbierfestival Hendrick’s Fest dit weekend deels overdekt

ALPHEN AAN DEN RIJN - Hendrick's Fest, het speciaalbierfestival van Alphen aan den Rijn, is op 26 en 27 augustus weer in het Europapark. Het evenement is een mix van live muziek, speciaalbieren en eten. 

Overkappingen voor alle gasten

De organisatie zet overkappingen neer voor alle gasten. Mocht het zonnetje schijnen, dienen ze als schaduwplek. Maar: 'Alle voorgaande editie’s waren zonovergoten, karma goes a long way', aldus de organisatie. 

Verschillende soorten bier en pubfood

Op het festival zijn allerlei soorten bier te krijgen. Brouwerijen waar van geschonken wordt zijn onder andere: VandeStreek, de Molen en het Uiltje. Er zijn ook klassieke Belgische bieren en er is een bier-cocktailbar, verzorgd door het Alphense Bierhuis. 

Voor de liefhebbers is er ook een stevig maal te krijgen: hamburgers, pizza, friet en nacho's staan op het menu. 

Live muziek en een nagebouwde pub

Zaterdag tijdens Hendrick's Fest wordt de live muziek verzorgd door: Cash the Tribute, Bunch of Bastards en Final Touch. In het gedeelte naast de hoofdbar is de sfeer van een pub nagebootst. Zondag is het Sunday Pubday, dan staan Pirates of the Lambs, Joost Wander Trio en Exile op het programma. 

Het evenement start beide dagen om 14:00 uur. Zaterdag gaat het feest door tot 23.00 uur, zondag tot 22.00 uur. Hendrick's Fest is te bezoeken door mensen van 18 jaar en ouder. Tickets zijn online te verkrijgen.