Sport Lokaal: Alphense Boys tijdens coronastop en crosswedstrijden van AAV ‘36

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - De sportcompetities liggen als gevolg van het opgelaaide coronavirus stil. De radio-uitzendingen van Sport Lokaal op Studio Alphen gaan door, zij het drastisch ingekort: op zaterdagmiddagen van 14.00 tot 16.00 uur.

Voor het wekelijkse gesprek bij een voetbalclub over hoe deze vereniging omgaat met de coronastop, is verslaggever Peter Fase deze week te gast bij Alphense Boys. Hij spreekt met bestuurslid Ronald Hendricx. AAV '36 organiseert crosswedstrijden voor de jeugd. Jan de Jong vertelt hoe de Alphense atletiekvereniging dit doet.

Zodra de bal weer gaat rollen, keren de sportuitzendingen in vertrouwde vorm terug: iedere zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur op de radio en vanaf maandagavond drie dagen lang het samenvattingsprogramma op televisie. Het maandelijkse radioprogramma De Voetbalkantine gaat ook door tijdens de coronastop.

Sport Lokaal wordt iedere zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur uitgezonden op Studio Alphen. De radio-interviews zijn hieronder terug te luisteren.