Sport Lokaal: Koudekerk, Jack Harmsen en meer

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - De sportcompetities liggen als gevolg van het opgelaaide coronavirus stil. De radio-uitzendingen van Sport Lokaal op Studio Alphen gaan door, zij het drastisch ingekort: op zaterdagmiddagen van 14.00 tot 16.00 uur.

Het wekelijkse gesprek bij een voetbalclub over hoe deze vereniging omgaat met de coronastop, is verslaggever Peter Fase deze week te gast bij Koudekerk-voorzitter Rik Westerink.

Jack Harmsen

Jack Harmsen heeft zijn contract verlengd als trainer van Zwammerdam. Daar reageert hij op in de uitzending en geeft gelijktijdig zijn mening over de hervatting van de voetbalcompetities. Verder wordt met topsporters Maureen Koster (atletiek) en Sanne Veldkamp (squash) vooruitgekeken naar 2021.

Zodra de bal weer gaat rollen, keren de sportuitzendingen in vertrouwde vorm terug: iedere zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 18.00 uur op de radio en vanaf maandagavond drie dagen lang het samenvattingsprogramma op televisie. Het maandelijkse radioprogramma De Voetbalkantine gaat ook door tijdens de coronastop.

Sport Lokaal wordt iedere zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur uitgezonden op Studio Alphen. De radio-interviews zijn hieronder terug te luisteren.