Sport Lokaal terug op Studio Alphen: deze wedstrijden dit weekend op radio en televisie

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Dit weekend hervat Studio Alphen de reguliere sportuitzendingen op radio en televisie. In de laatste twee weekenden voordat ARC en Alphense Boys beginnen aan hun competities, doet de lokale publieke omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn verslag van het oefenvoetbal.

Op zaterdag (14.00-18.00 uur) kun je op de radio luisteren naar het live verslag van Aarlanderveen - Zwammerdam, Alphia - ARC 2, BSC '68 - FC Zoetermeer en FC Boshuizen - Alphense Boys Zaterdag. Een dag later, op zondag (14.00-18.00 uur), hoef je niets te missen van AVV Alphen - SCH '44 en EMM '21 - ROAC.

Samenvattingen op televisie en YouTube

Ook de televisie-uitzendingen worden hervat. Vanaf maandag 16 augustus kun je weer kijken naar twee samenvattingen uit het sportweekend. De eerste uitzending is om 19.05 uur en drie dagen lang ieder uur herhaald met uitzondering van de middagen.

Dit weekend staan de camera's bij Aarlanderveen - Zwammerdam en AVV Alphen - SCH '44. De samenvattingen zijn vanaf maandag ook op YouTube te bekijken.