Sportoverzicht: AZC naar kwartfinales, HCA wint topper

Gepubliceerd op 14 oktober 2019 om 20.42 uur

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - De waterpoloërs van AZC Alphen hebben de kwartfinales van de KNZB Beker bereikt afgelopen weekend. De heenwedstrijd in de achtste finales won AZC met 15-7 van Den Haag, zondag was AZC in de Hofstad met 12-19 te sterk voor datzelfde Den Haag.

De hockeymannen van 'HCA' uit Alphen wonnen de topper tegen Rood-Wit met 1-2. Als promovendus heeft Alphen alle vijf de wedstrijden gewonnen tot nu toe. De hockeyvrouwen van Alphen gingen met 0-2 onderuit tegen Etten-Leur. Tempo (korfbal) won met 11-18 van Rohda in de veldhoofdklasse.

De tafeltennismannen van Avanti verloren in de eredivisie met 4-2 van Salamanders. De vrouwen, uitkomend in de eerste divisie, wonnen van Taverzo (7-3). Aspasia (volleybal, mannen) verloor met 4-0 van Sovicos. De vrouwen van Castellum gingen met dezelfde cijfers onderuit tegen Timios.

Hieronder kun je de samenvatting van de hockeywedstrijden Rood-Wit - Alphen en Alphen - Etten-Leur bekijken, die vanaf maandagavond drie dagen op televisie te zien zijn, evenals de interviews na afloop van AZC Alphen - Den Haag Waterpolo en Salamanders - Avanti.

advertentie advertentie