Sportoverzicht: hockeymannen in slotseconden naar gelijkmaker

Gepubliceerd op 18 november 2019 om 9.30 uur

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - De hockeymannen van Alphen hebben een puntje overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Overbos zondagmiddag. De promovendus in de eerste klasse leek te verliezen, totdat in de laatste minuut uit een strafcorner de 2-2 werd gemaakt. De verrassende nummer twee van de ranglijst speelt aankomende week de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen koploper Myra.

De hockeyvrouwen van Alphen wonnen met 2-1 van DES. Door de winst klimt de eersteklasser uit de gevarenzone en staat nu in de middenmoot. Volgend weekend sluit Alphen de eerste seizoenshelft af met een uitwedstrijd tegen vicekoploper Zoetermeer.

Het mannenteam van Aspasia (volleybal) won met 1-3 van Inter Rijswijk en staat nu derde in de promotieklasse. Met dezelfde cijfers verloren de vrouwen van Castellum, die als promovendus voorlaatste staat in de eerste klasse. Tempo was afgelopen weekend kansloos in z'n tweede Korfbal League-wedstrijd, PKC was met 32-20 veel te sterk. In de waterpolo-eredivisie hielden AZC Alphen en SVH elkaar in evenwicht: 8-8.

Hieronder kun je het radio-interview met Robbert Groeneveld (hockeymannen) terugluisteren.

advertentie advertentie