Sportuitzendingen terug op Studio Alphen: deze voetbalduels volg je dit weekend

Gepubliceerd op 07 augustus 2020 om 9.14 uur

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen hervat dit weekend de wekelijkse sportuitzendingen op radio en televisie. De maand augustus zal met name in het teken staan van oefenwedstrijden in het amateurvoetbal.

Aankomende zaterdag (8 augustus) wordt verslag gedaan van de oefenwedstrijden ARC - Bloemendaal en Alphense Boys - Argon.

Het was de bedoeling dat beide wedstrijden live op de radio worden uitgezonden, maar vanwege de hoge temperaturen zijn de duels vervroegd naar de ochtend. De interviews zijn 's middags op de radio te beluisteren en de samenvattingen zijn vanaf maandag te zien.

Zaterdag radioverslag, maandag televisiesamenvattingen

In eerste instantie keren de radio-uitzendingen van Sport Lokaal alleen op zaterdagmiddagen (14.00-18.00 uur) terug. De wekelijkse programma's op zondagen worden op 6 september opgestart. In dat weekend beginnen ARC en Alphense Boys aan hun voetbalcompetitie.

Dat de bal rolt is vanaf 10 augustus ook op beeld te zien. Iedere maandagavond zendt Studio Alphen drie dagen lang Sport Lokaal uit op televisie met daarin samenvattingen van oefenwedstrijden. De hoogtepunten van deze duels zijn ook op YouTube te bekijken.

advertentie advertentie