Stembureaus op 68 locaties voor Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Op 68 locaties in de gemeente Alphen aan den Rijn worden op woensdag 15 maart stembureaus geopend voor de Provinciale Staten- en Waterschapsverkiezingen. Op de website van de gemeente is het complete overzicht van de stembureaus te vinden.

Alle stembureaus zijn op woensdag 15 maart van 7.30 tot 21.00 uur geopend. 'Op uw stempas staat een stembureau bij u in de buurt. U bent niet verplicht om daar te stemmen', legt de gemeente Alphen aan den Rijn uit.

Zonder identiteitsbewijs én stempas(sen) is het niet mogelijk om een stem uit te brengen. Een identiteitsbewijs mag daarnaast maximaal vijf jaar verlopen zijn.

Waterschap De Stichtse Rijnlanden

Het grondgebied van de gemeente Alphen aan den Rijn valt voor het grootste deel onder het Hoogheemraadschap van Rijnland. Een klein aantal adressen binnen de gemeente valt onder het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. Een stem uitbrengen voor het Waterschap De Stichtse Rijnlanden is op woensdag 15 maart alleen mogelijk in het stembureau Het Nutsgebouw in Zwammerdam.