Studio Alphen maakt vrijdagavond vier uur lang radio voor Giro555

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Het radioprogramma Café de EngelenHoek staat aanstaande vrijdag volledig in het teken van Giro555. Samen met luisteraars proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

De aardbeving heeft het leven van honderdduizenden mensen in het getroffen gebied verwoest. Er is dringend behoefte aan onder meer medische zorg, dekens, voedsel en onderdak. De samenwerkende hulporganisaties zamelen via Giro555 geld in om hulp te kunnen bieden. Maandagmiddag was er al bijna 25 miljoen euro gedoneerd.

Woensdag komen publieke en commerciële omroepen in Nederland in actie voor de slachtoffers van de aardbeving met een speciale actiedag. Studio Alphen plakt daar op vrijdagavond nog een uitzending aan vast. De speciale editie van Café de EngelenHoek is vrijdag 17 februari van 19.00 tot 23.00 uur te beluisteren op de radio bij Studio Alphen.

Doneer via de actiepagina van Studio Alphen en wordt genoemd op de radio, vraag een plaat aan of adverteer als ondernemer een week op de website van Studio Alphen. Alle donaties die via de actiepagina worden gedaan, gaan rechtstreeks naar Giro555.

Klik hier om naar de actiepagina van Studio Alphen te gaan, op de website van Giro555.