Studio Alphen niet in de prijzen gevallen bij Lokale Media Awards

Foto: Jan Buteijn

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen is niet in de prijzen gevallen bij de Lokale Media Awards. Vrijdagavond werden de prijzen uitgereikt tijdens de Avond van de Streekomroep bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.

De publieke lokale omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn was in twee categorieën genomineerd. De verslaglegging van het Champions League-avontuur van AZC Alphen was genomineerd in de categorie Innovatie, daarnaast was Studio Alphen genomineerd voor de titel Lokale Omroep van het Jaar. 1Twente is uitgeroepen tot Lokale Omroep van het Jaar, 1Twente Enschede ging er met de andere prijs vandoor.

'Het is jammer dat we geen prijs hebben gewonnen', zegt Ben Schuttenbeld, voorzitter van Studio Alphen. 'Maar we zijn trots dat we opnieuw behoren tot de tien beste lokale omroepen van Nederland en dat we met, relatief gezien, minimale middelen een mooie omroep neerzetten voor de acht dorpskernen in de gemeente.'

'Ik ben als voorzitter trots dat we met een enthousiaste groep mensen prachtige programma's maken op radio, televisie en internet. Vandaag, zaterdag, is er weer een groep van twaalf mensen actief om de nacompetitiefinale van ARC te verslaan', aldus Schuttenbeld.

Lees ook: LIVESTREAM | Nacompetitiefinale ARC - DTS Ede

Bekijk hieronder een overzicht van de genomineerden in beide categorieën: