Studio Alphen Politiek Podcast: De Aarhof en Koningin Julianabrug

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - In een nieuwe aflevering van de Studio Alphen Politiek Podcast onder meer aandacht voor de herontwikkeling van winkelcentrum De Aarhof in Alphen aan den Rijn. In de raadscommissievergadering van vorige week werd gedebatteerd over een coördinatieregeling voor de herontwikkeling, met betrekking tot de planologische en vergunningsprocedures.

Presentator Hans van den Akker heeft een overzicht gemaakt van het debat, waarin verschillende commissieleden ook hun bedenkingen over de coördinatieregeling lieten horen.

Verder is er aandacht voor de Koningin Julianabrug. Tijdens dezelfde commissievergadering vond er een debat plaats over de benodigde herstelwerkzaamheden aan de aanbruggen. Dat moet in totaal zo'n 2,15 miljoen euro gaan kosten. De verwachting is dat dit budget eind januari beschikbaar gesteld gaat worden tijdens de gemeenteraadsvergadering.

Studio Alphen Politiek is iedere zondag tussen 13.00 en 14.00 uur te beluisteren op radio bij Studio Alphen. De uitzending van afgelopen zondag is hieronder als podcast te beluisteren.