Gepubliceerd op 10 April 2020 om 13.01 uur

Studio Quarantaine 10 april: Buurten en Zo, koken voor ouderen en huizenmarkt

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Iedere werkdag zendt Studio Alphen tussen 11.00 en 13.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Dagelijks worden de laatste actualiteiten doorgenomen, hoor je interviews en reportages over bijzondere initiatieven, proberen we mensen met elkaar te verbinden en draaien we verzoekplaatjes.

Hoe gaat het met Buurten & Zo, het Alphense restaurant dat amper een maand na de opening alweer moest sluiten? Cisca Hoefnagel en Joke de Vries van Actief Rijnwoude koken voor ouderen en Johan van Brussel van Makelaardij Van Brussel praat over de gevolgen van de coronacrisis voor makelaars en de huizenmarkt.

Mike Mourits, verslaggever bij Studio Alphen, nam ook deze keer het laatste coronanieuws uit Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem door.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van vrijdag 10 april terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief die je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studioalphen.nl. Je kunt op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur ook bellen of whatsappen naar 0172-515153.

advertentie
 
advertentie