Studio Quarantaine 13 juni: Bar Amsterdam, Hollandse Nieuwe voor Floravita en fusie tussen DOSR en WVC

Gepubliceerd op 16 juni 2020 om 9.54 uur

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen zendt iedere zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Je hoort interviews en reportages over de coronacrisis, praten met organisatoren van afgelaste evenementen en duiken we in het voetbalarchief.

Een groot deel van de horeca is inmiddels weer op aangepaste manier open, voor uitgaansgelegenheid Bar Amsterdam in Alphen aan den Rijn is het nog even afwachten. Samen met Schatjes, even verderop in de Julianastraat, hoopt Bar Amsterdam in september weer open te kunnen. In de tussentijd wordt er achter de schermen van alles verbouwd.

Vers Viscentrum in Boskoop heeft een lading Hollandse Nieuwe aangeboden aan zorgcentrum Floravita. Eigenaar Ruud de Haan vertelt in de uitzending over die actie. Pim van der Meer vertelt over de fusie tussen voetbalverenigingen DOSR en WVC uit Roelofarendsveen die wordt voorbereid. Samen met Van der Meer nemen we de laatste stand van zaken door.

Een jaar geleden won ARC de spannende nacompetitiefinale van DTS Ede. Samen met trainer Mark Evers kijken we terug op die wedstrijd.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van zaterdag 13 juni terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studioalphen.nl.

advertentie advertentie