Gepubliceerd op 16 Mei 2020 om 19.45 uur

Studio Quarantaine 16 mei: kinderboerderijen, PWA Bad, Samenloop voor Hoop

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen zendt iedere zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Je hoort interviews en reportages over de coronacrisis, praten met organisatoren van afgelaste evenementen en duiken we in het voetbalarchief.

Wanneer gaan de kinderboerderijen in Alphen aan den Rijn en Boskoop open? Kinderboerderijvoorzitter Wim Roest neemt de laatste ontwikkelingen door. Het PWA Bad in Koudekerk aan den Rijn vreest zelfs heel de zomer niet open te kunnen. Hoe dat zit, vertelt bestuurslid Cees Cok van het openluchtzwembad.

16 en 17 mei zou in Alphen het weekend moeten zijn van de Samenloop voor Hoop. Maar het benefietevenement gaat niet door. Debuterend voorzitter Caroline Blom heeft wel een nieuwtje. En in het kader van historische voetbalontknopingen: Manfred van den Bosch over het kampioenschap van Hazerswoudse Boys in 2015.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van zaterdag 16 mei terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studioalphen.nl.

advertentie
 
advertentie