Gepubliceerd op 23 Mei 2020 om 16.35 uur

Studio Quarantaine 23 mei: Parkvilla, WakePark, ARC

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen zendt iedere zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Je hoort interviews en reportages over de coronacrisis, praten met organisatoren van afgelaste evenementen en duiken we in het voetbalarchief.

Marijke Licher bereidt zich voor op de heropening van Parkvilla na 1 juni. Sean Taylor is baanmanager bij de kabelski- en -boardbaan van het Wet 'n Wild WakePark in Alphen aan den Rijn. Het is daar een drukte van jewelste sinds buiten weer gesport mag worden.

21, 22 en 23 mei zou in Alphen het weekeinde moeten zijn van het ARC Heitinga Toernooi. Wat doet toernooivoorzitter Stephan Swerissen dit weekend? En in het kader van historische voetbalontknopingen: Patrick Vermeulen over de promotie van ARC naar de topklasse in 2010.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van zaterdag 23 mei terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief dat je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studioalphen.nl.

advertentie
 
advertentie