Gepubliceerd op 01 April 2020 om 12.57 uur

Studio Quarantaine 1 april: horeca, voetbal en Adele

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Iedere werkdag zendt Studio Alphen tussen 11.00 en 13.00 uur het radioprogramma Studio Quarantaine uit. Dagelijks worden de laatste actualiteiten doorgenomen, hoor je interviews en reportages over bijzondere initiatieven, proberen we mensen met elkaar te verbinden en draaien we verzoekplaatjes.

In de uitzending met name reacties op de verlengde regeringsmaatregelen die dinsdagavond werden gepresenteerd: restauranteigenaar Martin Kalkhoven (Wet 'n Wild The Social Club, Maggie Blue, 's-Molenaarsbrug) en voetbalvoorzitter Henk Mulder (BSC '68) reageren op het langer dichtblijven van de horeca en het abrupte einde van het voetbalseizoen.

Zangeres Daya Hendriks wil iedereen een hart onder de riem steken met een cover van Make you feel my love van Adele. Michel la Faille, verslaggever bij Studio Alphen, nam ook deze keer het laatste coronanieuws uit Alphen aan den Rijn en Kaag en Braassem door.

Terugluisteren

Onderaan dit artikel kun je de interviews uit de uitzending van woensdag 1 april terugluisteren. Heb jij een bijzonder initiatief die je onder de aandacht wil brengen op de radio of wil je juist een verzoeknummer aanvragen? Mail dan naar redactie@studioalphen.nl of bel op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur naar 0172-515153.

advertentie
 
advertentie