Studio Quarantaine: basisscholen, zwaaistenen en meer

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - In het radioprogramma Studio Quarantaine worden iedere week de actualiteiten rond het coronavirus besproken. Elke zaterdagmiddag hoor je tussen 12.00 en 14.00 uur interviews en reportages op Studio Alphen over de gevolgen van de coronamaatregelen.

In de uitzending van afgelopen zaterdag is Nina Baldini te gast. De directeur van de Alphense basisschool De Windroos blikt vooruit op de heropening van het primair onderwijs aankomende maandag. Perry Kasbergen komt aan het woord. De eigenaar van de Party Regelaar kijkt terug op de corona-award die hij donderdag in ontvangst heeft genomen.

Deze week zijn de eerste zwaaistenen geplaatst in de gemeente Alphen aan den Rijn. Wat dat zijn, vertelt Daniëlle Coenen. En Mike Verwey spreekt over de Boskoop 800 jaar-festiviteiten. De aftrap is deze week gegeven en over exact één jaar gaat Boskoop zijn 800ste verjaardag vieren.

Studio Quarantaine wordt iedere zaterdagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur uitgezonden op Studio Alphen. De radio-interviews zijn hieronder terug te luisteren.