Studio Quarantaine: buitenlandse vakanties, supermarkten en meer

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - In het radioprogramma Studio Quarantaine worden iedere week de actualiteiten rond het coronavirus besproken. Iedere zaterdagmiddag hoor je tussen 12.00 en 14.00 uur interviews en reportages op Studio Alphen over de gevolgen van de coronamaatregelen.

In de uitzending van afgelopen zaterdag een interview met Frangken Tuhumena. De Alphense directeur van 333Travel vertelt over de gevolgen voor de reisbranche nu buitenlandse vakanties worden afgeraden door het kabinet. Tuhumena gaat ook in op zijn recent geopende coronateststraat in Alphen en de - vanwege corona - unplugged-editie van het Sama Sama Festival dat zondag zou moeten plaatshebben.

Verder licht Onno Beugelsdijk (Albert Heijn Hazerswoude-Dorp) toe waarom supermarkten extra open willen met de feestdagen, staat Prins Cascar LV (Frank Verschuur) stil bij de èlfde van de èlfde en bellen we, tussen de landelijke intocht en De Grote Niet-Intocht in, met Sinterklaas.

Studio Quarantaine wordt iedere zaterdagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur uitgezonden op Studio Alphen. De radio-interviews zijn hieronder terug te luisteren.