Studio Quarantaine: De Krooshappers, Alphen a/d Run en meer

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - In het radioprogramma Studio Quarantaine worden iedere week de actualiteiten rond het coronavirus besproken. Elke zaterdagmiddag hoor je tussen 12.00 en 14.00 uur interviews en reportages op Studio Alphen over de gevolgen van de coronamaatregelen.

In de uitzending van afgelopen zaterdag zijn Tessa de Jong, Gerard Harmes en Willem Debets aan het woord gekomen. De Jong vertelde over het alternatieve carnavalsweekend dat De Krooshappers in Boskoop organiseert, Harmes over de wens om het buitenzwembad van De Hoorn te openen en Debets over de (hard)loop- en fietsroutes van Alphen a/d Run.

Verder wordt uitgebreid teruggeblikt op de start van het vaccineren. Vrijdag is de GGD in de regio Alphen aan den Rijn begonnen met, in eerste instantie, het inenten van zorgmedewerkers.

Studio Quarantaine wordt iedere zaterdagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur uitgezonden op Studio Alphen. De radio-interviews zijn hieronder terug te luisteren. Klik hier om de televisiereportage over de eerste vaccinatiedag te bekijken.