Studio Quarantaine: kinderboerderijen, Stichting PA en meer

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - In het radioprogramma Studio Quarantaine worden iedere week de actualiteiten rond het coronavirus besproken. Elke zaterdagmiddag hoor je tussen 12.00 en 14.00 uur interviews en reportages op Studio Alphen over de gevolgen van de coronamaatregelen.

De uitzending van afgelopen zaterdag staat in het teken van het opheffen van de tijdelijk verzwaarde gedeeltelijke lockdown, zoals premier Mark Rutte de voorbije twee weken zelf noemt. Wim Roest vertelt over de kinderboerderijen die weer open mogen. Ook Archeon is weer open en viert dat met De Stad van Sinterklaas. Daarover komt Monique Veldman aan het woord.

Het maximum aantal aanwezigen bij een uitvaart is niet langer gemaximaliseerd tot dertig. Over de vraag 'hoe belangrijk dat is voor nabestaanden' praat Jacqueline Vegt van Ammoniet Uitvaartbegeleiding. En Nancy Ubert van Productiehuis Alphen (Stichting PA) spreekt over de voorstelling 1942 die van start is gegaan in ParkVilla.

Studio Quarantaine wordt iedere zaterdagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur uitgezonden op Studio Alphen. De radio-interviews zijn hieronder terug te luisteren.