Studio Quarantaine: ParkVilla, zwembaden, vuurwerk en meer

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - In het radioprogramma Studio Quarantaine worden iedere week de actualiteiten rond het coronavirus besproken. Iedere zaterdagmiddag hoor je tussen 12.00 en 14.00 uur interviews en reportages op Studio Alphen over de gevolgen van de coronamaatregelen.

In de uitzending van afgelopen zaterdag een interview met bestuurslid Koosje de Koeijer van ParkVilla en DeThermen2-directeur Remco Pielstroom over de gedwongen sluiting van de theaters, workshops, cursussen, zwembaden en zwemlessen.

Verder dreigt een landelijk vuurwerkverbod deze jaarwisseling. Wat zouden de gevolgen zijn voor vuurwerkondernemers? Alphenaar Marcel van der Vliet (Vuurwerkshop.com) komt daarover aan het woord. Burgemeester Liesbeth Spies duidt de gevolgen van de deze week aangescherpte coronamaatregelen.

Studio Quarantaine wordt iedere zaterdagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur uitgezonden op Studio Alphen. De radio-interviews zijn hieronder terug te luisteren. Klik hier om het interview met burgemeester Liesbeth Spies te bekijken.