SushiPoint opent vestiging onderin gebouw Toor in Alphen aan den Rijn

Foto: Studio Alphen
Foto: Studio Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN - SushiPoint gaat een vestiging openen onderin gebouw Toor aan het Stationsplein in Alphen aan den Rijn. Het afhaal- en bezorgrestaurant komt op de hoek van het Stationsplein en de Prins Bernhardlaan.

Het is een eerste invulling van de commerciële ruimten onder het appartementencomplex, dat in mei 2017 werd opgeleverd. Wethouder Gerard van As (Nieuw Elan) meldde in de afgelopen jaren meermaals dat er geïnteresseerden waren voor deze plek, maar volgens de gemeente duurde het - mede door de kredietcrisis - langer dan verwacht om de ruimten te verkopen.

SushiPoint heeft meer dan 30 vestigingen door heel Nederland. Het is nog onduidelijk wanneer de Alphense vestiging open gaat.

De Ampère

Onderin Toor blijft nog zo'n 1200 vierkante meter aan commerciële ruimten beschikbaar voor andere bedrijven en organisaties. Naast het gebouw verrijst het nieuwbouwproject De Ampère. Op de begane grond van dat gebouw komen ook commerciële ruimten. Volgens de makelaar zijn die ruimten inmiddels allemaal verkocht, op een ruimte van ongeveer 160 vierkante meter na.