Team West besteedt aandacht aan gewapende overval op winkel T-Mobile

ALPHEN AAN DEN RIJN - In de uitzending van Team West, het opsporingsprogramma van Omroep West, is aandacht besteed aan de gewapende overval op de winkel van T-Mobile in Alphen aan den Rijn. De overval werd gepleegd op dinsdagochtend 10 november, vooralsnog zijn de verdachten spoorloos.

Twee mannen bedreigden de medewerkers van de winkel aan de Van Mandersloostraat met een vuurwapen. Twee meegebrachte big-bags en een rolkoffer werden door hen gevuld met telefoons. Daarna verlieten de overvallers de winkel via de expeditieplaats en liepen naar de uitgang aan de Toussaintstraat. Daarna gingen zij linksaf, de Van Lennepstraat in.

De politie vermoedt dat de overvallers daar in een grote blauwe auto zijn gestapt. Ondanks eerdere tips die bij de politie binnenkwamen, zijn de verdachten nog niet aangehouden.

Signalement

De ene dader is donker getint en ongeveer 1,75 meter lang. Hij heeft een mager postuur en droeg een donkerblauwe trui met capuchon met daaronder een zwarte pet. Verder een blauwe spijkerbroek, zwarte schoenen met een wit Nike-logo en een witte onderkant. Ook droeg hij een leren riem met een soort krokodillenpatroon en hij had een groen mondkapje op.

De andere dader is ook donker getint en iets kleiner dan de andere overvaller. Hij is mager en had kort, gemillimeterd haar. Hij droeg een blauw mondmasker, een dikke zwarte jas, een donkere broek en donkergrijze schoenen van het merk Nike.

Mensen met meer informatie over de overval of de daders worden verzocht contact op te nemen met de recherche. Dat kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

Lees ook: Politie krijgt tips na gewapende overval T-Mobile, nog geen aanhoudingen