Gepubliceerd op 24 Juni 2019 om 10.58 uur

Tempo heeft selectie rond: alle spelers blijven, twee nieuwkomers

ALPHEN AAN DEN RIJN - Iedereen wil het avontuur in de Korfbal League meemaken met Tempo. Dus alle spelers van de Alphense equipe plakken er nog een jaartje aan vast. Ook Evelien Arnold, die eigenlijk vorig seizoen al wilde stoppen maar besloot om toch nog één seizoen door te gaan.

Na de behaalde - historische - promotie naar het hoogste korfbalniveau van Nederland verklaarde Arnold dat ze er nog niet uit was. 'Ik weet het nog niet. Ik moet nog voor mezelf bepalen of ik korfbal nog een jaar op plek nummer één wil zetten en andere dingen daarvoor laat of uitstel', zei de Alphense een maand geleden.

De gestopte Rosanne Visscher en de van het uit de hoofdklasse gedegradeerde SDO uit Kamerik, Robin van der Vliet, zijn de twee aanwinsten voor Tempo. Wouter Blok volgt Frits Wip op als coach van Tempo.

Spelerscarrousel Tempo

Nieuw: Rosanne Visscher (clubloos), Robin van der Vliet (SDO).

Nieuw (eigen jeugd): Stijn Eilers, Lisa Grasmeijer, Sybren van Hall, Anne Otte.

Blijven: Evelien Arnold, Thomas van Haastrecht, Hannah Klein, Yoran Marck, Anouk Nikkels, Elma Schreuder, Jelle Steenbeek, Martin Steenbeek, Tom Steenbeek, Marjolein Vonk, Edwin van der Weijde, Rosanne Wolvers.

Weg: Niemand.

Nog een keer nagenieten de historische promotiewedstrijd van Tempo? Hieronder kun je de samenvatting van het beslissingsduel tegen KCC/SO natural terugkijken.
advertentie
 
advertentie