Gepubliceerd op 23 Februari 2020 om 8.11 uur

Tempo kan niet voor tweede keer winnen van Blauw-Wit Amsterdam

ALPHEN AAN DEN RIJN - In december boekte Tempo zijn eerste - en vooralsnog enige - zege ooit in de Korfbal League, tegen Blauw-Wit Amsterdam. De terugwedstrijd in de hoofdstad verloor de Alphense club zaterdagavond echter met grote cijfers 26-14.

Nog altijd zonder de geblesseerden Tom Steenbeek en Elma Schreuder zag Tempo de opponent in een tijdsbestek van vijf minuten uitlopen naar een ruime voorsprong. Het verschil werd nooit kleiner dan zes punten. Na rust liep Blauw-Wit uit naar een onoverbrugbaar verschil.

Met nog drie wedstrijden te spelen staat Tempo (twee punten) op de rand van degradatie. Als concurrent Groen-Geel (vier punten) de resterende wedstrijden verliest, moet Tempo één keer winnen en één keer gelijkspelen om beslissingswedstrijden uit het vuur te slepen.

Doelpuntenmakers Tempo: Jelle Steenbeek (5x), Stijn Eilers (3x), Martin Steenbeek (2x), Evelien de Feijter, Rosanne Wolvers, Sybren van Hall en Anne Otte

Hieronder kun je de samenvatting van Blauw-Wit - Tempo bekijken, die vanaf maandagavond ook drie dagen op televisie wordt uitgezonden door Studio Alphen, evenals de interviews met Jelle Steenbeek en Robin Sas.
advertentie
 
advertentie