Tempo komt met maar liefst 12-0 achter tegen Koog Zaandijk

Gepubliceerd op 24 november 2019 om 13.05 uur

ALPHEN AAN DEN RIJN - Het duurde een kwartier voordat Tempo het eerste doelpunt in de wedstrijd tegen Koog Zaandijk maakte zaterdagavond. Zo lang niet scoren is een zeldzaamheid in het korfbal. Pas bij een 12-0 stand scoorde Edwin van der Weijde met een afstandsschot 12-1.

Net als een week eerder tegen PKC was de wedstrijd binnen een paar minuten al beslist. Na het openingskwartier bleef de marge tegen de drievoudig landskampioen twaalf (19-7 ruststand, 32-20 eindstand). Positief is dat Tempo voor de derde week op rij tot twintig doelpunten komt.

Volgende week speelt Tempo zijn eerste cruciale wedstrijd. Om degradatie uit de Korfbal League te voorkomen moet Tempo in ieder geval Groen-Geel onder zich houden. En wellicht lukt het ook wel om boven Blauw-Wit te blijven. Aanstaande zaterdag is mede-promovendus Groen-Geel de tegenstander in Alphen.

Doelpuntenmakers Tempo: Jelle Steenbeek (6x), Tom Steenbeek (5x), Edwin van der Weijde (4x), Evelien de Feijter-Arnold, Martin Steenbeek, Elma Schreuder, Rosanne Wolvers, Stijn Eilers.

Hieronder kun je het radio-interview met Wouter Blok (Tempo) terugluisteren.

advertentie advertentie