Gepubliceerd op 29 Augustus 2019 om 12.27 uur

Thijs Timmermans van FC Dordrecht naar Odra Opole uit Polen

HAZERSWOUDE-DORP/ALPHEN AAN DEN RIJN - Thijs Timmermans zet zijn carrière voort bij Odra Opole, een profclub op het tweede voetbalniveau van Polen. De 21-jarige middenvelder uit Hazerswoude-Dorp had nog een contract tot en met volgend jaar zomer bij FC Dordrecht. Hij tekent in Polen voor één seizoen met een optie voor nog twee seizoenen.

Timmermans lijkt dit seizoen niet voor te komen in de plannen van de Keuken Kampioen Divisie-club. Zeker gezien het grote aantal huurspelers dat Feyenoord stalt bij FC Dordrecht. Eerder deze zomer liep Timmermans, die de laatste weken meetrainde met het tweede elftal van Dordt, stage bij een club in Denemarken.

Uitblinkers bij ARC

Samen met zijn maatje Maarten Reyneveld (die dit seizoen voor Rijnsburgse Boys voetbalt, red.) viel Timmermans als A-junior op in de nacompetitiestrijd van ARC. De twee jongeren zorgden er hoogstpersoonlijk voor dat het eerste elftal niet degradeerde uit de eerste klasse. Daarop haalde ADO beide spelers naar Den Haag.

Vorig jaar zomer maakte Timmermans, die ook nog in de jeugd bij Hazerswoudse Boys en Alphense Boys voetbalde, de overstap van Jong ADO Den Haag naar FC Dordrecht. Bij Dordrecht kwam Timmermans vorig seizoen tot 26 wedstrijden.

Hieronder kun je het interview met Thijs Timmermans, vanuit Polen, over zijn transfer naar Odra Opole beluisteren.
advertentie
 
advertentie