Gepubliceerd op 17 Augustus 2019 om 19.21 uur

Tim Coronel dit seizoen deelnemer aan Expeditie Robinson

ALPHEN AAN DEN RIJN/ZWAMMERDAM - Tim Coronel doet dit seizoen mee aan het RTL 4-televisieprogramma Expeditie Robinson. 'Ik vond het wel heel leuk dat juist Tom in diverse media genoemd werd als mogelijke deelnemer. Mispoes dus: ík zit erin!', grapt Tim. De eerste aflevering is zondag 1 september op televisie te bekijken.

De in Alphen aan den Rijn woonachtige autocoureur noemt het zelf een van de drie mooiste uitdagingen in zijn leven. Expeditie Robinson sluit in zijn ogen naadloos aan bij zijn inmiddels traditiegetrouwe deelname aan de Dakar Rally. 'Het gevoel is heel erg vergelijkbaar met dat van Dakar. Uiteindelijk is het allemaal een kwestie van improviseren en jezelf overeind houden. Alleen doen we dat nu niet met materiaal, maar met eten en andere deelnemers.'

Samen met negentien andere BN'ers is Coronel op een onbewoond eiland op de Filipijnen gedropt, waar ze zowel moesten samenwerken om uitdagende proeven te overwinnen als bepalen wie er op bepaalde momenten in het spel afviel. 'Het is een kwestie van je niet druk maken. Ik vind het hartstikke leuk om zo bezig te zijn met overleven', aldus Coronel.

advertentie
.
advertentie