Tim de Rijk keert terug naar Alphense Boys; Bavelaar blijft, Martins en Vink weg

Gepubliceerd op 09 februari 2020 om 11.36 uur

ALPHEN AAN DEN RIJN - Alphense Boys heeft in de persoon van Tim de Rijk zijn eerste versterking voor volgend seizoen binnen. De 27-jarige Leimuidenaar komt over van derdedivisionist VVSB. Mike Bavelaar heeft besloten om zijn contract bij Alphense Boys met één seizoen te verlengen.

De Rijk doorliep de hele jeugdopleiding van Alphense Boys. In 2011 maakte Tim de Rijk à la Jens Toornstra de overstap van het eerste elftal van Alphense Boys naar ADO Den Haag. Op amateurbasis sloot hij aan bij de eredivisionist, maar zijn speeltijd in het Haagse vlaggenschip zou beperkt blijven tot oefenwedstrijden. Daarna keerde De Rijk terug naar Alphense Boys, om in 2014 naar VVSB te verkassen. Daar speelde de middenvelder jarenlang op het hoogste amateurniveau van Nederland en bereikte met VVSB de halve finales van de KNVB Beker.

Lilinho Martins en Jessie Vink zijn de vijfde en zesde speler van Alphense Boys die na dit seizoen vertrekken. Beiden gaan volgend seizoen op zaterdag voetballen. Eerder maakten Wessel Meiring, Arjan Ouwendijk, Kees Tol en Bas van Zoest al bekend hun rood-witte shirt in te leveren.

Spelerscarrousel Alphense Boys

Nieuw: Tim de Rijk (VVSB)

Nieuw (eigen jeugd): n.v.t.

Blijven: Mike Bavelaar, Thijs Hoogenboom, Pepijn Kooij, Joey Lauhouh, Tim van der Linden, Milan StiphoutTarik Zanaani.

Weg: Lilinho Martins (n.n.b.), Wessel Meiring (Sportlust '46), Arjan Ouwendijk (ARC), Kees Tol (Go Ahead Kampen), Jessie Vink (n.n.b.), Bas van Zoest (Sportlust '46).

advertentie advertentie