Gepubliceerd op 01 Oktober 2018 om 13.35 uur

Tom en Steven te zien op allereerste editie van Boeren Kalender

ALPHEN AAN DEN RIJN/KOUDEKERK AAN DEN RIJN - Sinds 2011 zijn de mooiste boerinnen uit Nederland te bewonderen op de Boerinnen Kalender, dit jaar konden ook mannelijke boeren zich opgeven. Tom Reijneveld uit Koudekerk aan den Rijn en Steven de Rijk uit Alphen aan den Rijn zijn te zien op de eerste editie van de Boeren Kalender.

In totaal hebben 111 mannen zich aangemeld voor de mannelijke versie van de kalender. De 21-jarige Steven en 19-jarige Tom schitteren nu in de eerste editie. De boerinnenkalender is ooit in het leven geroepen om vooroordelen over boerinnen weg te nemen. ‘Ieder jaar wordt er vanuit de doelgroep naar gevraagd en ook de vrouwen in ons team vonden het na zeven jaar vol sexy boerinnen hoog tijd voor stoere boeren’, schrijft de organisatie.

Volgens de organisatie is de kalender een platform voor positiviteit omtrent de agrarische sector als geheel geworden. ‘En we zijn ons er echt wel van bewust dat we met sexy kalenders het verschil niet gaan maken, maar laten op onze manier wel zien trots te zijn op de agrarische sector.’ Op 5 oktober worden beide kalenders in het Overijsselse Bathmen gelanceerd.

Steven de Rijk (foto: Rachel Bosman/Sharabande Fotografie)

Tom Reijneveld (foto: Rachel Bosman/Sharabande Fotografie)

advertentie
.
advertentie