Gepubliceerd op 29 Oktober 2018 om 10.52 uur

‘Top-6, en dus derde klasse-hoog, is niet realistisch voor Bernardus’

HAZERSWOUDE-RIJNDIJK - Bernardus staat er nog altijd goed bij. Met zeven punten uit vijf wedstrijden staan de Hazerswoudenaren negende in de 3e Klasse A. De nummer vier van de ranglijst heeft slechts twee punten meer. Kortom, die magische top-6 is mogelijk.

Maar daar denken ze bij Bernardus niet over na. Dat is niet realistisch, vindt de ploeg die vorig seizoen eigenlijk degradeerde uit de derde klasse maar - door het opheffen van de vierde klasse voor één seizoen - toch opnieuw in mag uitkomen. Wie halverwege het seizoen bij de bovenste zes staat, gaat in de derde klasse-hoog strijden om het kampioenschap, de onderste negen strijden tegen degradatie.

Bernardus gaf zondag niet thuis tegen WVC. De ploeg was niet scherp genoeg tegen het beter voetballende WVC. Stef Schinagl hielp de thuisclub terug in de wedstrijd na een 0-2 achterstand, maar uiteindelijk won WVC de wedstrijd relatief eenvoudig met 1-4.

Scoreverloop Bernardus - WVC 1-4 (0-1): 0-1 Arne van Klink, 0-2 Roy Weenink, 1-2 Stef Schinagl, 1-3 Stijn Rietbroek, 1-4 Sjors Klein.

Hieronder kun je de samenvatting van Bernardus - WVC, die ook drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen te zien is, bekijken, evenals de interviews met Gerald van der Klok, Stef Schinagl (beiden Bernardus) en Loek Hendriks (WVC):

advertentie
.
advertentie