Trainersduo Verweij-Labots gaat door bij Koudekerk

Foto: Studio Alphen

KOUDEKERK AAN DEN RIJN - Jarno Verweij en Gert Labots gaan een tweede seizoen in als hoofdtrainers van Koudekerk. Het duo is bezig aan hun eerste jaar als scepterzwaaiers, maar na een handvol wedstrijden is de competitie stilgelegd als gevolg van het coronavirus.

Bestuurslid Michiel Vergunst schrijft op de website van de voetbalvereniging dat de technische commissie 'zeer tevreden is over de weg die ingeslagen is' door beide coaches.

Alleen Alphen en Floreant hebben nog niet bekendgemaakt wie volgend seizoen hun trainer is. Het is nog niet duidelijk of Rob de Lange en Dennis van den Ing hun contract verlengen.

Trainerscarrousel

Mark Evers (ARC), Remco Tuinenburg (Alphense Boys), Marco Lange (BSC '68), Wilco Wapenaar (Hazerswoudse Boys), Ron Paling (Bernardus) en Jack Harmsen (Zwammerdam) blijven bij hun huidige clubs.

Angelo Leverock en Gerald van der Klok vertrekken na dit seizoen bij respectievelijk Alphia en Aarlanderveen. Marcel Vondeling neemt het stokje over bij Alphia, Sander van Dijk wordt de nieuwe hoofdtrainer van Aarlanderveen.