Trijntje Oosterhuis blikvanger op nieuw Alphens festival

ALPHEN AAN DEN RIJN - Alphen aan den Rijn is weer een festival rijker: Love, Soul & Dance XL. Trijntje Oosterhuis is de hoofdact. Het feest vindt in hetzelfde weekend en op dezelfde plek plaats als het Wet 'n Wild Indoor Festival, de opvolger van Los Gezelligitos.

Love, Soul & Dance zelf wordt alweer heel wat jaartjes georganiseerd in Alphen. Onder meer vogelpark Avifauna en Wet 'n Wild Social Club waren de feestlocaties. Nu verplaatst het festijn zich naar het festivalterrein bij de Zegerplas.

Zaterdag 11 november treden onder anderen Trijntje Oosterhuis en Dwight Dissels op in een grote tent waar plek is voor 2500 bezoekers. Melanie Tuasuun, Angelo & Friends (liveband), dj Fullscale, dj Mike Mercy en dj Jason Leroy maken de line-up compleet.

Wet 'n Wild Indoor Festival

Een dag voor Love, Soul & Dance XL staat het Wet 'n Wild Indoor Festival op het programma. In dezelfde tent. Dat is de nieuwe naam voor Los Gezelligitos, het feest dat de afgelopen jaar in november werd georganiseerd door dezelfde mensen achter het jaarlijkse Wet 'n Wild Beachfestival in augustus.