Tweede weekend Sport Lokaal op Studio Alphen: deze wedstrijden op radio en televisie

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen heeft de reguliere sportuitzendingen op radio en televisie hervat. In de laatste twee weekenden voordat ARC en Alphense Boys beginnen aan hun competities, doet de lokale publieke omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn verslag van het oefenvoetbal.

Op zaterdag (14.00-18.00 uur) kun je op de radio luisteren naar het live verslag van ARC - Olympia Haarlem, Bernardus - Floreant, Koudekerk - Reeuwijk en Hazerswoudse Boys - DVO '32. Een dag later, op zondag (14.00-18.00 uur), hoef je niets te missen van Hillegom - Alphense Boys en DONK - Altior.

Samenvattingen op televisie en YouTube

Ook de televisie-uitzendingen zijn weer te zien. Vanaf maandag 16 augustus kun je weer kijken naar twee samenvattingen uit het sportweekend. De eerste uitzending is om 19.05 uur en drie dagen lang ieder uur herhaald met uitzondering van de middagen.

Deze week staan de camera's bij Bernardus - Floreant en Alphense Boys - ARC (afgelopen dinsdag). De samenvattingen zijn vanaf maandag ook op YouTube te bekijken.