Vakantie Kinderspelen Zwammerdam viert gouden jubileum

ZWAMMERDAM - De Vakantie Kinderspelen Zwammerdam viert haar gouden jubileum. Kinderen tussen de 3 en de 12 jaar kunnen van maandag 15 tot en met donderdag 18 augustus meedoen met sport- en spelactiviteiten. De organisatie zoekt nog wel vrijwilligers.

De Vakantie Kinderspelen in Zwammerdam bestaan dit jaar vijftig jaar. Deze gouden editie die als thema vanzelfsprekend goud heeft meegekregen, wordt ook dit jaar onderverdeeld in twee categorieën: VKS Groot voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar en VKS Klein voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar.

Beide groepen kunnen deze vakantieweek terecht bij Voetbalvereniging Zwammerdam. VKS Groot is maandag, dinsdag en woensdag van 9.30 tot 15.30 uur. Dinsdag is er van 18.30 tot 21.00 uur een GALA-avond. Woensdagavond begint het Slaapfeest, dat doorgaat tot de volgende ochtend.

De jongere kinderen zijn op maandag en dinsdag welkom van 9.30 tot 12.00 uur. Met dinsdagavond van 18.30 tot 20.00 uur de GALA-avond. Woensdag is er een spelprogramma van 9.30 tot 13.00 uur, de opening van het dorp en de zogenaamde koopavond. 

Vrijwilligers

Het gouden jubileum slaagt alleen als er voldoende vrijwilligers zijn. Inschrijven als vrijwilliger kan met het inschrijfformulier op de Facebookpagina van VKS Zwammerdam. Deelnemers vinden hun inschrijfformulieren ook op deze pagina. Vanwege het jubileum nodigt de organisatie alle oud-gedienden uit om met het huidige team te vieren dat VKS Zwammerdam vijftig jaar is geworden.