Gepubliceerd op 27 Maart 2020 om 13.19 uur

VakantieSpel stelt inschrijving voor deelnemers uit

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - De organisatie van het VakantieSpel heeft besloten om de inschrijving voor de jaarlijkse spelletjesweek in Alphen aan den Rijn uit te stellen. Vanwege de onzekerheden rond het coronavirus wordt naar een nieuwe inschrijfdatum gezocht. De aanvankelijke datum was 4 april.

'De impact van de huidige coronamaatregelen leveren ook bij Stichting Vakantiespel veel vragen op', zegt voorzitter Robbert Zantingh. Het VakantieSpel vindt traditiegetrouw plaats in de laatste week van de zomervakantie, dit jaar van 24 tot en met 28 augustus.

De voorbereidingen voor het Vakantiespel zijn al in volle gang. 'Gezien de financiële en organisatorische gevolgen, is echter besloten om de inschrijving voor de deelnemers uit te stellen.' Een nieuwe inschrijfdatum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Vrijwilligers

De inschrijving voor de vrijwilligers van het Vakantiespel gaat aanstaande zaterdag wel door, omdat het wellicht langer duurt voordat het benodigde aantal vrijwilligers zich heeft ingeschreven. 'We hopen dat onze vrijwilligers zich net als voorgaande jaren massaal inschrijven voor de leukste week van de vakantie. Zonder vrijwilligers is er geen VakantieSpel', besluit Zantingh.

Lees ook: VakantieSpel afgesloten met eindshow en lichtjesparade

advertentie
 
advertentie