Veel voetbalploegen door naar tweede ronde districtsbeker West II

Gepubliceerd op 15 september 2019 om 17.57 uur

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Aarlanderveen, Zwammerdam, Hazerswoudse Boys en Alphen hebben de tweede ronde van de districtsbeker West II bereikt.

Aarlanderveen won midweeks met 4-2 van WDS en Zwammerdam versloeg GSV zaterdag met 2-0. Beide teams wonnen al hun drie bekerduels. Hazerswoudse Boys moest zaterdag winnen van Bodegraven om groepswinnaar te worden en deed dat ook: 8-1.

Alphen won zondag met 0-14 van Petronia, profiteerde van het verlies van Nicolaas Boys en is op basis van het doelsaldo door naar de volgende ronde. Alphense Boys Zaterdag gaat er juist op doelsaldo af omdat Quick Boys 2 met 18-0 uithaalde tegen Roodenburg. Zelf verloor Alphense Boys met 3-1 van Lugdunum. BSC '68 en Floreant verloren met 1-6 van Nieuwkoop en 6-3 van NSV '46, zij vergooiden met deze nederlagen hun kansen op het bereiken van de volgende ronde.

Alphia en Koudekerk waren al uitgeschakeld. Het onderlinge duel eindigde in 2-1 voor Koudekerk. Bernardus verloor met 10-1 van Reeuwijk. Hoofdklassers ARC en Alphense Boys hadden een vrijstelling voor de groepsfase en hebben zich automatisch geplaatst voor de tweede ronde.

advertentie advertentie