Vermeulen Groep grote winnaar bij de jaarlijkse VOAWARDS

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - De Vermeulen Groep uit Hazerswoude-Dorp is een van de bedrijven die donderdagavond in de prijzen viel tijdens de VOAWARDS. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoud van infrastructuur sleepte de prijs in de wacht in de categorie MKB XL.

Zwiep Vermeulen, commercieel directeur van de Vermeulen Groep, reageerde opgetogen toen hij hoorde dat zijn bedrijf in de prijzen viel. Enigszins emotioneel bedankte hij iedereen die hem en zijn collega's in het afgelopen jaar heeft geholpen, na de verwoestende brand bij het bedrijf in februari vorig jaar.

In de categorie MKB won SEO & SEA uit Alphen aan den Rijn, het Alphense restaurant Maggie Blue won in de categorie Horeca & Retail, fotografe en grafisch vormgever Mirjam van Triest wist de prijs in de categorie ZZP binnen te slepen met haar bedrijf Bymip. Morgann ten Brink viel in de prijzen bij de categorie Starters met haar bedrijf Imogen Productions.

Tijdens een live televisie-uitzending bij Studio Alphen werden de jaarlijkse prijzen van ondernemersvereniging VOA uitgereikt. Radio-dj Gerard Ekdom presenteerde de uitzending vanuit Theater Castellum, waar vanwege de coronamaatregelen verder geen publiek bij aanwezig was. Kijkers bepaalden welke genomineerde bedrijven er met de prijzen vandoor gingen, door het uitbrengen van stemmen.