Vernieuwd Alle Hens klaar om gasten te ontvangen: ‘Heel blij met eindresultaat’

ALPHEN AAN DEN RIJN - Alle Hens in de Julianastraat in Alphen aan den Rijn is in de afgelopen maanden compleet vernieuwd. Donderdag gaat de horecagelegenheid, die zich met name richt op dertigplussers, open voor gasten.

'Je hebt een bepaald beeld voor ogen en we zijn uiteindelijk heel blij met het eindresultaat', zegt Bart Kamper. Hij gaat de vernieuwde horecagelegenheid runnen en is, samen met Roderick Arlman, Daniëlle Paats en Walter Straver, eigenaar. Dat viertal is ook eigenaar en/of manager van Schatjes, Bar-Biefstro DAAN en Bar Amsterdam in de aangrenzende panden.

Familieleden, vrienden en genodigden kregen woensdagavond al een voorproefje van het vernieuwde Alle Hens tijdens het openingsfeest. 'We willen eerst onze draai gaan vinden in de aankomende periode, maar plannen hebben we al genoeg', kondigt Kamper aan. 'We willen iets met stand-up comedy gaan doen, avonden voor vrijgezellen en de ouderwetse Alle Hens-borrel op vrijdagmiddag willen we terughalen.'

'Op vrijdag- en zaterdagavond komt er een dj, die begint wat vroeger en dan halen we langzaamaan de tafeltjes weg zodat mensen kunnen dansen.' Alle Hens is vijf dagen in de week geopend. Op woensdag en donderdag vanaf 16.00 uur, op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 15.00 uur.