Vier avonden zwemmen in Alphense De Hoorn, ook G-sporters welkom

ALPHEN AAN DEN RIJN - Meedoen aan de Zwem4daagse kan ook dit jaar in zwembad De Hoorn. Jong en oud kunnen vier avonden meezwemmen. Nieuw dit jaar is dat ook G-sporters kunnen meedoen.

De Zwem4daagse is een landelijk vierdaags zwemevenement op de avonden maandag 1 tot en met vrijdag 5 mei. De deelnemers kunnen vier avonden op rij de 250, de 500 of de 1000 meter zwemmen. Zwemmen kan tussen 18.30 en 20.30 uur.

Daarnaast zijn er andere activiteiten. Zo kunnen de zwemmers samen met de Alphense ZwemClub meedoen aan een workshop hardzwemmen en synchroonzwemmen. Ook is de Alphense Reddingsbrigade aanwezig met activiteiten. De activiteiten variëren per dag, op de website en social media plaatst De Thermen2 het actuele programma.

Feestelijke opening

Nieuw dit jaar is een speciale zwembaan voor G-sporters. Zij dienen wel begeleid te worden. Verder krijgt de zwem4daagse een feestelijke opening op maandag 1 mei om 18.30 uur in het buitenbad in samenwerking met de brandweer. De Zwem4daagse sluit af met een schuimparty en deejay op vrijdag 5 mei (tot 21.00 uur). Alle deelnemers hebben gratis toegang tot dit feestje. En uiteraard is er voor elke deelnemer na vier avonden zwemmen een medaille.

Kaartje kopen

Een kaartje kopen voor de Zwem4daagse kan via de webkassa (zowel een normaal Zwem4daagse ticket als een G-sport ticket, inclusief begeleider) en aan de kassa. Bij de kassa (ook met het tonen van een online ticket) krijgen de deelnemers een stempelkaart waarop elke avond een stempel komt. Een volle stempelkaart betekent een medaille. Kinderen zonder A-diploma en G-sporters kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.