Vlammend begin levert Zwammerdam punt op tegen Reeuwijk

ZWAMMERDAM - Furieus startte Zwammerdam zaterdag aan de uitwedstrijd tegen Reeuwijk. Jordi de Groot maakte na één minuut 0-1 en de broertjes Mitchell en Justin Bons, die ook al het voorbereidende werk voor hun rekening namen bij het openingsdoelpunt, brachten ook Koen Woudenberg in stelling die er na vijf minuten 0-2 van maakte.

Joep van Keulen strafte een verdedigingsfout van Zwammerdam af (1-2) en op slag van rust maakte Reeuwijk de gelijkmaker: 2-2. In de tweede helft waren er kansen over en weer, waarbij Reeuwijk de meeste aanspraak maakte op de winst. Helemaal omdat oud-profvoetballer Moussa Kalisse vlak voor tijd een strafschop gekeerd zag worden door Zwammerdam-doelman Emiel Samsom.

Vijf punten uit vier wedstrijden is de oogst van de competitiestart van Zwammerdam. Goed voor een tiende plek in de 3e Klasse A.

Scoreverloop Reeuwijk - Zwammerdam 2-2 (2-2): 0-1 Jordi de Groot, 0-2 Koen Woudenberg, 1-2 Joep van Keulen, 2-2.