Voetbal International vs Voetbal International: Jarno Verweij klopt Freek Jansen

Foto: Ron van Welzen

KOUDEKERK AAN DEN RIJN - Koudekerk-trainer Jarno Verweij is coördinator Online bij Voetbal International en LSVV '70-speler/coach Frank Jansen is een van de hoofdredacteuren van het bekende voetbaltijdschrift. Beide collega's namen het zaterdag tegen elkaar op en de grote baas moest het afleggen: Koudekerk (4e Klasse A) won ook zijn tweede competitiewedstrijd.

'Freek appte mij vanochtend al dat hij zijn keeper miste en een spits. Een en al gekkigheid was het. Maar dit is lekker, dus ik ga maandag extra vroeg naar kantoor', straalde Verweij. 'Wij zijn conditioneel sterker en wilden hen bij de strot pakken. We kwamen weliswaar achter, maar hadden bij rust al met 2-1 of 3-1 voor moeten staan.' Ondanks een rode kaart bleef Koudekerk aanzetten op de driepunter. LSVV kon het steeds minder belopen en in de slotfase beloonde Koudekerk zichzelf.

Sem van Aalst tekende vijf minuten voor tijd voor de 2-1 en in blessuretijd maakte hij de 3-1. De rode kaart incasseerde Koudekerk kort na rust. Ricardo van Rijswijk kreeg rood nadat hij een doorgebroken speler neerhaalde. In de laatste minuten van de eerste helft had Van Rijswijk de assist gegeven op Bas van Heerdt, die de 1-1 kon maken.

Scoreverloop Koudekerk - LSVV '70 3-0 (1-1): 0-1 Jiddo Doornebal, 1-1 Bas van Heerdt, 2-1 Sem van Aalst, 3-1 Sem van Aalst.

Hieronder zijn de radio-interviews met Jarno Verweij en Joep van Tulder te beluisteren. Onze excuses voor de mindere geluidskwaliteit van beide gesprekken.