Voetbaloverzicht: eerste nederlaag Alphia, veel gelijke spelen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Alphia heeft zaterdag zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Sporting Leiden was met 2-1 te sterk. Bij een 2-0 stand tekende Bryan de Bruin voor de 2-1. Het overwicht dat Alphia daarna had, werd niet uitgedrukt in doelpunten. Door het verlies zijn de kansen op de eerste periodetitel in de 3e Klasse A gereduceerd voor Alphia.

De derby in de 4e Klasse A tussen Hazerswoudse Boys en Alphense Boys Zaterdag is in 3-3 geëindigd. Justin Meijer, Jari Meertens en Vito Martens scoorden voor de thuisploeg, die een 3-1 voorsprong niet wist vast te houden. Voor Alphense Boys waren Dylan Kooistra, Jesse Boateng en Sahr Kabuta trefzeker. Kickers '69 - Koudekerk werd 1-1. Yvar de Groot scoorde.

Alphen - Graaf Willem II VAC werd zondag 2-2. De derdeklasser kwam op 2-0. Daniël van Leeuwen zorgde voor beide doelpunten. In de tweede helft kwamen de Hagenaars langszij. De andere wedstrijden dit weekend waren: Baronie - Alphense Boys, ARC - Zwaluwen '30, BSC '68 - Zwammerdam, Floreant - Aarlanderveen en Bernardus - WVC.

Hieronder kun je de radio-interviews met Angelo Leverock (Alphia), John Cuvelier (Alphense Boys) en Ronald Rosdorff (Koudekerk) terugluisteren: