Voetbalweekend: krankzinnige slotfases en onbespeelbare velden

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Een blessuretijd die ze bij Alphia, Alphense Boys Zaterdag en Zwammerdam niet snel zullen vergeten: Alphia maakt tegen TAVV in de extra speeltijd 3-3, Alphense Boys komt op een 3-2 voorsprong maar moet in diezelfde toegevoegde minuten de 3-3 incasseren en de doelman van Zwammerdam pakt een strafschop één minuut voor tijd bij een 0-0 stand.

Verder is het met name het weekend van de afgelastingen. ARC en Alphense Boys komen niet in actie vanwege coronabesmettingen bij hun tegenstanders terwijl de wedstrijden van Aarlanderveen en Koudekerk worden afgelast vanwege overvloedige neerslag. In de 4e Klasse D moet BSC '68 de koppositie afstaan aan Groeneweg na een 4-1 nederlaag - de eerste van dit seizoen - tegen datzelfde Groeneweg.